Sunday, September 28, 2014

Artistic License Fair in Costa Mesa - Oct 24 & 25 I am excited to be part of this years Artistic License Fair at Estancia Park in Costa Mesa on Friday and Saturday, October 24 & 25.  I have been a shopper at this event for years but this is my first time showing/selling.

This fair which recently celebrated its 20th year in the same location is an outstanding shopping experience of fine hand made contemporary crafts.  I will be in booth 7 (hope that's lucky 7!) with my felted wearables & accessories.  For directions and more information about the artists, click here.  Hope to see you there. 

1 comment:

  1. Nhiều bạn đọc thắc mắcđi đám ma nên mặc đồ gìbà bầu có nên đi đám ma không là vấn đề mà nhiều người quan tâm nhất. hơn nữa khi nhà có tang có được đi đám cưới không và những điều đi đám cưới không nên mặc gì bạn đọc cần phải thật sự cần quan tâm.
    Chúng tôi xin giới thiếu một số cửa hàng bán đồ cũ ở nhật để các bạn có dịp đi du lịch nhật bản có thể thả ga mua sắm mà không lo tốn kém.
    Chăm sóc rang miệng là vấn đề mỗi người cần làm mỗi ngày. Vậy tại sao phải thay bàn chải đánh răng là điều chắc chắn mọi người đều quan tâm và muốn tìm ra câu hỏi. Và đề học hỏi thêm
    cách chữa mệt mỏi sau khi uống rượu hãy cùng theo dõi bài viết này nhé.

    ReplyDelete

You May Also Like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...